Szegedi Arcok

Számtalan rászorulónak segített és több ezren köszönhetik neki életüket – nyugdíjba vonult Szeged egyik legismertebb mentésirányítója, Mulati Árpád

Kedden töltötte utolsó szolgálatát a Szegedi Mentőállomáson Mulati Árpád, vagy ahogy a legtöbben ismerik: Churchill – tudtuk meg az Országos Mentőszolgálattól, akik kiemelték, hogy Mulati Árpád 1981. január 5-én csatlakozott az Országos Mentőszolgálat bajtársi közösségéhez, akkor még mentőápolóként.

Azt is kiemelték, hogy szakmai odaadása mellett humorával lopta be magát az emberek szívébe, mindig meg tudta nevettetni, fel tudta vidítani az életmentőket. Később mentésirányítóként szolgálta hivatását, először a szegedi, majd a megyei irányítócsoport vezetője lett.

SZÁMOS KITÜNTETÉSBEN, DICSÉRETBEN RÉSZESÜLT

“A megyében mindenkinek a fülében cseng a “Hol tart, merre jár?”, és többen a szemüveg-igazítás mozdulatát is látják maguk előtt e mondat hallatán. Churchill 43 éves áldozatos szolgálata során több szervezeti kitüntetésben, dicséretben részesült, számtalan rászorulónak segített és több ezren köszönhetik neki életüket. Dél-Alföld legismertebb mentésirányítóját bajtársai ünnepélyes keretek között búcsúztatták tegnap reggel” – tették hozzá.

Hosszú, egészségben töltött nyugdíjas éveket kívánunk neki!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb