Sport

Most már biztos: újra BL-párharcot játszik egymással a Szeged és a Veszprém, hazai pályán kezd az OTP Bank-PICK Szeged

A Veszprém és a Szeged ismét egymással játszik a negyeddöntőbe jutásért a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, mivel előbbi csütörtökön 30-28-ra kikapott házigazdaként a címvédő német SC Magdeburgtól a csoportkör utolsó fordulójában.

A Veszprém eleinte igyekezett lassítani a játékot, mert az ellenfél a gyors kézilabdát erőltette. Felváltva vezettek a csapatok a meccs elején, de a magyar csapat játékába egyre több hiba csúszott. A Magdeburg végül 30-28-ra verte a Veszprémet.

MAGYAR RANGADÓ LESZ

Ezzel egyúttal eldőlt, hogy a B csoportban harmadik helyen zár a Veszprém és mivel a Szeged hatodik lett a másik csoportban, a rájátszás első fordulójában magyar rangadóra kerül sor, akárcsak 2023-ban – írja a 24.hu. A rájátszás első fordulójának első mérkőzéseit március 27-én vagy 28-án játsszák Szegeden, a visszavágókat pedig egy héttel később rendezik meg. Hajrá, kékek!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb