Kikapcs

Egy kicsit már március végén Borfeszt lesz Szegeden: érkezik a vinoSZFÉRA sétáló borkóstoló második felvonása, az Ezerjó Borszaküzlet szervezésében

Felesleges lenne ódákat zengeni arról, hogy a szegediek mennyire odavannak a fantasztikus borokért, elég csak méltán híres szegedi Borfesztiválra gondolni, amely minden évben több tízezer embert mozgat meg, ilyenkor egy hétig csordultig megtelik a Széchenyi tér és környéke. A májusi forgatagra azonban most egy mini-borfesztivállal felérő eseménnyel hangolódhatnak a szegediek az Ezerjó Borszaküzlet jóvoltából, március 24-én ugyanis érkezik a vinoSZFÉRA sétáló borkóstoló második felvonása. Az eseményen a fantasztikus hazai és külföldi borkülönlegességeken kívül lesznek még cider és gourmet gyümölcslevek, szörpök és pürék, valamint kávékülönlegességek is.

Telt házzal pörgött Szeged első beltéri, sétáló borkóstolója – 600 vendég és 41 pincészet volt ott a hétvégi VinoSzférán – írtuk meg tavaly áprilisban, miután az Ezerjó Borkereskedés szervezésében óriásit ment a VinoSzféra első etapja. A nagy sikerű esemény után a borkóstolót szervező Ezerjó Borszaküzlet csapatában rögtön tudatosult, hogy megismétlik a rendezvényt idén is, csak éppen rátesznek egy (jó nagy) lapáttal:

  • egyrészt több pincészet érkezik a TIK-ben megrendezendő sétáló borkóstolóra
  • másrészt a paletta külföldi tételekkel is bővül, így az adott országra legjellemzőbb fajtákat is megkóstolhatják az érdeklődők

A második pontról még annyit, hogy a külön stand várja majd az olasz, spanyol és a horvát borok kedvelőit is.

SÉTÁLÓ BORKÓSTOLÓ, GOURMET GYÜMÖLCSLEVEKKEL, SZÖRPÖKKEL, PÜRÉKKEL ÉS KÁVÉKÜLÖNLEGESSÉGEKKEL

A közel 50 borászat és a külföldi nedűk mellett a szervező Ezerjó Borkereskedés arról is gondoskodik, hogy a borok mellett más prémium italok is legyenek, ezért idén is megtalálhatók lesznek a vinoSZFÉRÁN a cider és gourmet gyümölcslevek, szörpök és pürék, valamint kávékülönlegességek is, de természetesen az italok kísérő ínycsiklandó finomságokról is gondoskodnak.

Az esemény helyszíne és időpontja: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ, március 24., vasárnap 15:00-20:00 között.

A jegyek korlátozott számban lesznek elérhetőek a későbbiek folyamán, early bird jegyek megvásárolhatóak az Ezerjó Borszaküzlet webshopjában, IDE KATTINTVA, vagy személyesen az üzletben, amit itt találsz:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb