Mindenmás

Őrizetlenül hagyta a táskáját, gyorsan ki is rámolták az újszegedi Ligetben – vádat emeltek a tettes ellen

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki tavaly ősszel az újszegedi Ligetből vitt el őrizetlenül hagyott értékeket – közölte az ügyészség szerdán.

A vádirat szerint a vádlott 2023. szeptember 3-án, a kora esti órákban felfigyelt a sértett által egy padon, felügyelet nélkül hagyott társkára, majd azt átkutatta és abból magához vett egy e-könyvolvasót és egy pénztárcát, amelyben készpénz, bankkártyák és iratok voltak.

85 EZER FORINTOS KÁRT OKOZOTT

Mint megtudtuk, a vádlott a sértettnek 85 ezer forintos kárt okozott, melyet a mai napig nem térített meg. A büntetett előéletű férfival szemben az ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat. Vádiratában a járási ügyészség arra az esetre, amennyiben beismeri a bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, vele szemben 40 nap elzárás kiszabására tett indítványt. A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb