Kikapcs

Van két jegyünk a premier előtti előadásra a Napfény Műterembe! Játssz és nyerd meg őket!

Lassan mindenki tudja Szegeden: ha a Napfény Műterem szervez koncertet, művészeti előadást, vagy egyéb exkluzív minőségi kulturális eseményt, akkor bizony gyorsan elfogynak a jegyek. A Docpiano koncertjei is megtöltötték a nézőteret jó párszor, a legutóbbi nőnapi estjük is teltházas volt a Napfényben. Februárban forgattunk velük, amikor már tettek róla említést, hogy most valami nagy durranással készülnek. Ha nem láttad a videónkat, most megnézheted:

A Napfény Műterem és a Docpiano Band közel egy éves sikeres együttműködése során egyértelművé vált: Szeged megérdemel egy saját Cseh Tamás estet.

A Docpiano Band most a Közös Nevező (Cseh Tamás dalai) című zenés tér- és időutazásra invitál titeket a Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermébe. Ez az előadás nem véletlen kapta a Közös nevező címet. A fiúk életében Cseh Tamás egy közös pont, pálya és szakasz, kvázi közös nevező. Szenvedélyes, egyedi előadással érkeznek a srácok, de nyugi, zsebkendő osztás nem lesz a végén.

A srácok tudják mitől döglik a légy és pontosan számítanak a teltházra, de nem is egyre, egyből kettőre. Kettő előadást tűztek ki, de milyen jól tették, hisz mindkét napra rohamosan fogynak a jegyek. A premier előtti exkluzív előadásra is lecsaphatsz akár most, vagy a premierre is válthatsz jegyet, de azt is igyekezettel kell tenned, ha ott akarsz lenni a koncerten. 

Mi is kaptunk két jegyet a Napfény Műteremtől, amiket természetesen kisorsolunk köztetek. A Docpiano Band: Közös nevező PREMIER ELŐTTI előadására invitálunk benneteket. Irány a Szeged365 Facebook oldala, és játszatok az exkluzív jegyekért.

Ja, a lényeg, hogy giga jó árban vannak az estre a jegyek mindössze 9.900Ft-ba kerülnek, amik tartalmazzák a belépő árát, a büfévacsorát és az érkezéskor egy frissítőt. Mi biztosan ott leszünk, hiszen nem hagynánk ki Cseh Tamás ikonikus dalait. Ti jöttök?

[email protected]
06/ 30 952 6500

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb