Mindenmás

Vagyonőri intézkedés közben meghalt egy férfi, akit lopáson kaptak az egyik Auchanban

Váratlanul meghalt egy férfi a budapesti Savoya Parkban lévő Auchan üzletben, miközben lopás miatt a vagyonőrök intézkedtek vele szemben, írta meg a 24.hu. Az eset múlt vasárnap történt, a rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Mint a rendőrség közölte: “A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. március 10-én, a kora délelőtti órákban érkezett bejelentés, hogy az egyik XI. kerületi bevásárlóközpontban egy férfi, akivel szemben lopás miatt intézkedtek a vagyonőrök, rosszul lett, a gyors és szakszerű ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette” – írták.

Hozzátették, az eset körülményeit a BRFK szakértők bevonásával vizsgálja.

AZ EGYIK SZEGEDI BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN DECEMBERBEN TÖRTÉNT HASONLÓ ESET: ROSSZUL LETT AZ EGYIK VÁSÁRLÓ, ÁM SENKI SEM SEGÍTETT NEKI

“Sajnos ismét megmutatkozott, hogy mennyire lelketlen, embertelen világban élünk” – írta egy tag a Minden, ami Szeged! nevű Facebook csoportba, ahol hozzátette, hogy szombaton délután a bátyja elment az egyik szegedi bevásárlóközpontba vásárolni, majd ott hirtelen annyira rosszul lett, hogy szegény összeesett, mint egy rongybaba, arccal előre, de senki sem segített neki.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: 24.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb