Szegedi Arcok

Rosszul lett, majd összeesett a férfi az egyik szegedi bevásárlóközpontban – a vásárlók először rá sem hederítettek, a biztonsági őr pedig azt kérdezte, hogy be van-e rúgva?

“Sajnos ismét megmutatkozott, hogy mennyire lelketlen, embertelen világban élünk” – írta egy tag a Minden, ami Szeged! nevű Facebook csoportba, ahol hozzátette, hogy szombaton délután a bátyja elment az egyik szegedi bevásárlóközpontba vásárolni, majd ott hirtelen annyira rosszul lett, hogy szegény összeesett, mint egy rongybaba, arccal előre, de senki sem segített neki.

A posztoló hozzátette, hogy a történtek után “a mélyen tisztelt biztonsági őr mikor észlelte odament (addig a többi vásárló rá sem hederített) és az volt az első kérdése, hogy be van rúgva, vagy be van kábítózva?! Mikor magához tért testvérem egyből mondta, hogy egyik sem, és csak ezután hívta a mentőket.”

AGYRÁZKÓDÁST KAPOTT A FÉRFI

Mint a posztokból kiderült, súlyos agyrázkódása lett az eséstől a férfinak, koponyacsont alatti bevérzéssel. “A szívével van baj és a vérnyomásával” – emelte ki a posztoló. Hihetetlen és irtó elszomorító, hogy tényleg senki sem állt meg először segíteni a bajba jutott férfinak. Ez a történet is azt mutatja, hogy mennyire fontos, hogy odafigyeljünk egymásra!

Volt már hasonló történet városunkban:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb