Közélet

Élménymedencével bővül a Szent Gellért Fórum: kiírták a közbeszerzést a beruházásra

Meghívásos közbeszerzési eljárást hirdetett a Szeged-Csanádi Egyházmegye a Szent Gellért Fórum fejlesztéséhez. A Magyar Narancs információi szerint a beruházás során egy élménymedence kialakítását, vízkezelő berendezés telepítését, valamint további szakipari kivitelezési feladatok ellátásának kiépítését tervezik a sportkomplexumon belül. Az erre kiírt közbeszerzés annyira friss, hogy az ajánlattételi határidő két hét múlva, március 27-én zárul le.

ÖT CÉGET HÍV MEG AZ AJÁNLATKÉRŐ EGYHÁZ

Mint a lap írta, a meghívásos közbeszerzésre az ide vonatkozó szabályok szerint öt céget hív meg az ajánlatkérő egyház. A felhívásban nem szerepel a megvalósítás várható összege. Az azonban mégis sokatmondó, hogy ún. 115-ös eljárásban bonyolítják le a közbeszerzést, ami azt jelenti, hogy a bekerülés költsége nem haladja meg a 300 millió forintot. 

Áprilisra kiderülhet, mely cég és mennyiért építheti meg a Szent Gellért Fórumban az élménymedencét és a hozzá tartozó egyéb műszaki berendezéseket.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: magyarnarancs.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb