Sport

A szegedi Grosics Akadémia továbbra is veretlen idegenben, 0-0-s eredménnyel zárták a Nyíregyháza elleni meccset

Nemrégiben egy izgalmas meccsen a Szeged Csanád Grosics Akadémia csapata döntetlent játszott a Nyíregyháza Spartacussal. Ez a 0-0-s eredmény azt jelenti, hogy a szegedi csapat továbbra is veretlen marad idegenben, míg a Nyíregyháza otthonában még senki sem tudta őket legyőzni.

Ez egy igazi csapatmunka eredménye, ami megmutatja, milyen szívvel-lélekkel játszanak a fiúk minden egyes meccsen! A bajnokság állása igazán szoros, a Nyíregyháza vezet, de a Szeged nem adja fel, és jelenleg a negyedik helyen áll, szorosan követve a Vasast és az ETO-t. Emellett a Vasas döntetlent játszott a Gyirmóttal, ami azt jelenti, hogy minden pont számít a feljutásért folytatott küzdelemben.

A Szeged csapata továbbra is nagy eséllyel pályázik a feljutásra az első osztályba, ami hatalmas siker lenne a csapat és a város számára egyaránt. Nagyon büszkék vagyunk a csapatunkra, és támogatjuk őket minden lépésben! Rajongóként és szurkolóként folyamatosan bízunk a csapat sikerében, és izgatottan várjuk a következő meccseket.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb