Közélet

Magyar Péter azt üzente Rogán Antalnak, hogy “izzítsa az egyik magángépét, és mielőbb keressen olyan országot, ahonnan nincs kiadatás”

Ha a Völner–Schadl-ügyben hallgatja meg az ügyészség, a nyilvánosságot is tájékoztatja a történtekről, „ami után a kormány nem tehet mást, minthogy lemond” – ígérte friss Facebook-bejegyzésében Magyar Péter.

„Rogán Antalnak üzenem, hogy izzítsa az egyik magángépét, és mielőbb keressen olyan országot, ahonnan nincs kiadatás. Mert ugye, a börtön ablakába soha nem süt be a nap…” – írta Magyar Péter a posztjában.

MEGHALLGATJÁK A FŐÜGYÉSZSÉGEN

Magyar Péter azt is írja, hogy szerdán reggel tíz órakor hallgatják meg a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen, ahova elkísérik a jogi képviselői is, többek között dr. Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter. „Ha az ügyészség holnap a Völner–Schadl- (és társai!) ügyben kíván meghallgatni, akkor elmondom a hatóságnak a rendelkezésemre álló összes információt” – írta.

Magyar hétfőn azt írta, bizonyítani tudja, hogy a Schadl-ügy lehallgatási jegyzőkönyvében Rogán Antalt, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert, feleségét, Rogán Barbarát és Nagy Ádámot, Rogán kabinetfőnökét emlegette Tóniként, Barbaraként és Ádámként a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar korábbi elnöke.

Forrás: Telex

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb