Közélet

Magyar Péter egy hangfelvételről: “még azelőtt közzéteszem, mielőtt belépnék az ügyészség épületébe”

Magyar Péter egy olyan, állításait bizonyító hangfelvételt szeretne a nyilvánosságra hozni, mely alapján sem a kormány, sem pedig az ügyészség nem tehet mást, mint hogy benyújtja lemondását. Ezt március 26-án tenné meg, mielőtt belépne az ügyészség épületébe.

SZERDA DÉLELŐTTRE IDÉZTÉK BE, KÉT FACEBOOK-POSZTJA MIATT

Magyar Péter azt állítja, hogy a hangfelvételekkel tudná bizonyítani, hogy Rogán Antal “emberei” belenyúltak a Völner-Schadl ügy nyomozati irataiba- írja az Index.hu. Ezeket a bizonyítékokat, március 26-án tervezi átadni a Budapesti Nyomozó Ügyészségnek.

MÉG AZELŐTT NYILVÁNOSSÁGRA HOZZA, MÉG MIELŐTT EGYÁLTALÁN BELÉPNE AZ ÜGYÉSZSÉG ÉPÜLETÉBE

A videót a YouTube csatornáján tervezi közzétenni. Szerinte ez után sem a kormány, sem pedig az ügyészség nem tehet mást, mint hogy benyújtja lemondását. Ígérte legújabb Facebook bejegyzésében.

Ugyanakkor megjegyzi, „hogy ezt megteszik-e, az nyilván az ő döntésük. Ha igen, akkor még marad esély arra, hogy a Fidesz becsületes része átmentsen valamit későbbre a polgári Magyarország ideájából. Ha nem, akkor azt teszik a jobboldallal, amit anno az őszödi beszéd után Gyurcsány Ferenc tett a saját pártjával”.

Az ügyről, egy korábbi cikkben már írtunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb