Mindenmás

Napi pakk: nyitva az Öreg Hölgy, de a moziban filmezhetünk, viszont mindezekhez csak a délutáni időjárás kedvezhet

Elérkezett egy újabb hét utolsó napja. Szombaton kellemes időjárás volt Szegeden, de ma egy kicsit hűvösebb lehet, némi esővel kísérve. Ám ez nem lehet akadály abban, hogy megnézd az Öreg Hölgyet, vagy beülj egy filmre a moziba. Ez itt a napi pakk, amelyben az időjárás és a programok mellett azt is megtudhatod, kit köszönts ma a névnapján. Mi azt mondjuk, induljon!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Gábor és Karina Szeged365 olvasóinknak!

EZEN A NAPON

  • Virágvasárnap, a Húsvétot megelőző Nagyhét első napja.
  • 421 éve, ezen a napon meghalt I. Erzsébet angol királynő, a Tudor-ház utolsó sarja.
  • 180 megszületett Arany László, népmesegyűjtő, költő, Arany János fia.
  • 113 éve született Joseph Barbera amerikai rajzfilmkészítő (Frédi és Béni, Tom és Jerry).

MAI PROGRAMOK

Nyitva az Öreg Hölgy, egész hétvégén látogatgató a Víz világnapja alkalmából. De ha csak lazulni szeretnél még egy utolsót a hétvégén, a mozi tárt karokkal vár, vannak újdonságok a vásznon.

NYITVA AZ ÖREG HÖLGY

A Szent István téri víztoronyban a szikvíz készítésével, a fizika történetével kapcsolatos állandó kiállítások, illetve az ivóvízről és a szennyvízről, a tudatos víz- és csatornahasználatról szóló információs tablók tekinthetők meg. Vízzel kapcsolatos szemléletformáló kisfilmekkel, érdekes feladatokkal, ismeretterjesztő, hasznos kiadványokkal, játékokkal is várják az érdeklődőket. A kilátószinten Szeged panorámájában is gyönyörködhetnek a látogatók. A Szent István téri víztorony nyitva tartása: 2024. március 22-23-24. (szombaton és vasárnap:
10:00-től 17:00).

A SZEPLŐTLEN A BELVÁROSI MOZIBAN (+18)

Michael Mohan horrorfilmje már látható Szegeden. A történet szerint Cecilia, a mélyen hívő amerikai apáca egy messze eső zárdába érkezik Olaszország festői vidékére. Szívélyes fogadtatását követően azonban egyre inkább úgy érzi, rémálomba csöppent; hamarosan világossá válik számára, hogy új otthona baljós titkokat őriz és kimondhatatlan borzalmaknak ad helyet.

MESÉS DÉLUTÁN A CINEMA CITYBEN, MŰSORON A KUNG FU PANDA 4

Csaknem egy évtized után most visszatért a legkülönösebb kungfu mester a DreamWorks Animation fergeteges sorozatának új fejezetében. Bátor Sárkányharcosként végigcsinált három halált megvető kalandot, és most a sors újabb feladat elé állítja: pihenjen már egy kicsit. Pontosabban hogy legyen a Békevölgy szellemi vezetője. Ezzel van néhány nyilvánvaló probléma. Egyrészt Po annyit tud a szellemi vezetésről, mint a paleodiétáról, másrészt gyorsan találnia kell egy új Sárkányharcost, és ki kell képeznie, mielőtt átvehetné új, magas beosztását. Ám ami még rosszabb, mostanában láttak felbukkanni egy gonosz, nagyhatalmú varázslónőt, Kaméleont, aki apró gyík létére fel tudja venni bármilyen lény alakját, legyen az nagy vagy kicsi. És Kaméleon ráveti dülledt kis szemét a bölcsesség pálcájára, amivel hatalmában állna megidézni az összes gonosztevőt, akiket Po átküldött a szellemek birodalmába. Pónak tehát segítségre lesz szüksége. 

HÜVŐSEBB LESZ VASÁRNAP, MERT EGY MARKÁNS HIDEGFRONT ÉRI EL HAZÁNKAT

Igazi tavaszias időjárásunk volt szombaton, napfényből nem volt hiány Szegeden. Vasárnap éjszaka viszont élénk széllel és esővel érkezik meg egy markáns hidegfront. Hajnalra a szél viharossá válhat, az eső pedig egész délelőtt kitart majd. A kora délutáni órákban viszont, felhős, de napos időnk lesz. A legmagasabb napi hőmérséklet 14 fok körül alakul majd.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi
tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 


App Store:  https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play:  https://bit.ly/3LSOTHJ


Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!
Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb