Szegedi ArcokVideo365

“Ne éljünk betegséggel, ha lehet anélkül is” – Dr. Rokszin Richárd a szegedi Korda Klinika fedélzetén, aki előtt nincsenek kellemetlen témák

Tovább bővült a szegedi Korda Klinika csapata. Nem is akárkivel, a szegediek körében közvetlen stílusáról és nagy szakértelméről ismert Dr. Rokszin Richárd sebész szakorvos, aki tavaly decemberben elnyerte a Legszegedibb Gyógyító címet, csatlakozott a nagy múlttal rendelkező rendelőhöz. Abba, hogy milyen panaszokkal fordulhatunk hozzá a Klinikán, Dr. Rokszin Richárd avatott be bennünket.

MERJÜNK BESZÉLNI PANASZAINKRÓL

Vannak olyan panaszok, melyekkel a legtöbb ember nem szívesen megy orvoshoz: kínos róla beszélni, tartunk a kellemetlen vizsgálatoktól, vagy éppen, amíg nincsenek olyan fájdalmas tüneteink megpróbáljuk elodázni a dolgot. Ilyen az epehólyag-kövesség, a néma kő, ami egyszer csak elviselhetetlen fájdalmat okoz, az aranyér, melynek, ha már fáj, a megszüntetése aranyat ér, de meg tudja nehezíteni a mindennapjainkat a hasfali, vagy lágyéksérv is. Mint Dr. Rokszin Richárd vallja, “ne éljünk betegséggel, ha lehet anélkül is”, ezért merjünk orvoshoz fordulni akkor is, ha úgy érezzük, kényelmetlen számunkra beszélni problémáinkról. 

AKÁR EGY ÉLETRE MEGOLDÓDHATNAK A PANASZOK

Rokszin doktor előtt ugyanis nincsenek tabuk, a sebészorvos közvetlen stílusával és hatalmas empátiával fordul páciensei felé, s legyen szó fiatalról vagy idősről, ő finom humorával egycsapásra feloldja a betegek vizsgálatok miatti szorongását, így a sebész rendelőjében mindenki egy biztonságos környezetben érezheti magát. “Ezek nehéz és érzékeny témák, akár férfi, vagy hölgy a páciens. A vizsgálat ugyan okozhat kellemetlenséget, de mindig azt mondom a betegeimnek, hogy ha az általam javasolt két-három hetes kezelés beválik, lehet, hogy soha többé nem térnek vissza a panaszok” – árulta el Rokszin doktor. 

SOKSZOR A PANASZOK SOKKAL ROSSZABBAK, MINT MAGA A VIZSGÁLAT

Hozzátette, a legtöbb esetben ezek a vizsgálatok fájdalommentesek, mindössze pár másodperces kellemetlenséget okoznak, s mint a doktor elmondta, sokszor a panaszok sokkal rosszabbak szoktak lenni, mint maga a vizsgálat. S a legjobb, ha elkezdik a kezelést, akár pár nap múlva már enyhülhetnek is a panaszok. 

Nézd meg videónkat, melyben Dr. Rokszin Richárd tabuk nélkül beszél ezekről a betegségekről, s arról, miért döntött úgy, hogy csatlakozik a Korda Klinika csapatához.

Ha pedig problémád van, hidd el, a halogatás nem jó tanácsadó, merj lépni, keresd bizalommal a Korda Klinikán Dr. Rokszin Richárdot és hamarosan újra színesebben látod a világot! 

A Korda Klinikát az alábbi elérhetőségeken éred el:

KORDA KLINIKA
Szeged, Korda u. 18, 6725
Telefonszám:
+ 36 30 099 3379
+36 62 444-493
Nyitva: 8-tól 8-ig, hétfőtől péntekig!

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb