Mindenmás

Balhé volt a röszkei határon: összevitázott két férfi, majd az egyik megütötte a másikat

A bíróság előtt kell felelnie annak a szerb férfinak, aki a magyar határon összevitázott egy honfitársával, majd megütötte – közölte az ügyészség szerdán. Az eset még tavaly áprilisban történt a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldali kapuinál, ahol jelentős kocsisor torlódott fel.

Mint kiderült, a szerb férfi egyre erőszakosabban akart bevágni jobbról a honfitársa felesége által vezetett személyautó elé, ezért a férj kiszállt, és megpróbált beszélni vele. Ekkor hangos vitába keveredtek, ami tettlegességig fajult, ugyanis a férfi a sértett haját megragadva az arcába is beleütött, ami miatt a szemüvegének lencséje megrepedt.

A FELESÉG VETETT VÉGET A BALHÉNAK

Mint kiderült, az esetnek az vetett véget, hogy a sértett felesége a járműből kipattant, és a férfiakra ordított, ezután pedig a férj a határőröket értesítette a történtekről. A vádlottat a járási ügyészség garázdaság vétsége valamint könnyű testi sértés vétsége elkövetésével vádolja. Az ügyben a Szegedi Járásbíróság dönt majd. Videó is készült az esetről, itt tudod megnézni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb