GasztroVideo365

Új fitt menü a Bistorantban- Kis Máté, az IBO nemzetközi nagyközépsúlyú (és a WBO korábbi) bajnoka le is tesztelte!

Amikor a legjobbak egymás mellett, egy helyen, egyfelé tartanak, na ilyen érzés körülbelül a Bistorant és Kis Máté közötti együttműködés. Ez a sikertörténet pedig 2021 óta tart és azóta a Bistorant folyamatosan Máté mellett áll, a felkészülések közben és között is. A figyelem és precizitás pedig megalkotta a tökéletes fitt menüt, amit bajnokunk azonnal le is tesztelt. 

Muráti Balázs, a Bistorant vezetője, a fitt menüt ugyanannyira ajánlja a hétköznapi emberek számára, mint az élsportolóknak. Balázs azt is megsúgta nekünk, hogy régen dédelgetett álma volt már, hogy felkerüljön az étlapra, hisz optimális mikro- és makrotápanyag-forrásokat tartalmaz ez a menü. 

Ráadásul, hogy mindenki könnyen választhasson az egészséges opciók közül, az étlapon az ebben a kategóriában lévő ételek mellett feltüntetik a kalória- és tápanyagtartalmat is. Így garantáltan mindenki megtalálja az igényeinek és céljainak legmegfelelőbb fogást. A fitt menü nemcsak finom, hanem tápláló is, és biztosítja, hogy mindenki jóllakva és energiával megtelve hagyja el az éttermet. 

Ha a legjobb minőségű és tápláló ételeket keresed, a Bistorant minden igényedet kielégíti. Asztalfoglalásért keresd őket e-mailen: [email protected] vagy telefonon a +36 30 / 9686-686-os számon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb