Szegedi ArcokVideo365

Két évtizedes múlttal rendelkező medence szentély a Makkosházi körúton: minden medencés álmodat megvalósítja a szegedi Medence Áruház, mindössze két hét alatt

Megérkezett az imádott szegedi tavasz, napról-napra egyre jobb időnk van a Napfény városában. Mivel nálunk minden nyáron pazar, verőfényes időjárás a jellemző, ezért érdemes minél hamarabb gondoskodni arról, hogyan hűtsük le magunkat a tikkasztó nyári hőségben. Van egy 2 évtizedes múlttal rendelkező vállalkozás a Makkosházi körúton, ami minden ehhez tartozó dolgot elintéz neked, erről egyenesen a Medence Áruház alapítója, Babócs Imre biztosított bennünket, aki egyébként a Magyar Építész Kamara tagja is.

Március végét tapossuk, iszonyatosan közelít a medencés szezon kezdete, ha pedig éppen most gondolkozol medence építésben, akkor nem is érdemes tovább keresgélned, csak annyi dolgod van, hogy felkeresed a szegedi Medence Áruházat – mondta egy félmosollyal az arcán az üzlet alapítója, Babócs Imre beszélgetésünk kezdetekor. Viccet félretéve, természetesen nem tudjuk le ennyivel a dolgot, mint Imre elmondta nekünk, mindenben segítenek annak, aki felkeresi őket medence ügyben: eligazítják a vevőt arra vonatkozóan, hogy pontosan milyen fajtát, milyen felszereltséggel szeretne. Persze nem minden családi házhoz passzintható a medence, de a Medence Áruházas srácok mindig találnak megoldást a telek és a környezet adottságainak függvényében, majd ha minden elképzelés adott, neki is esnek a melónak.

MEDENCE AZ OTTHONODBA, MINDÖSSZE 2 HÉT ALATT? SIMA ÜGY!

Az építőiparból ismert “két hónap alatt összedobjuk, barátom” dologgal kapcsolatban biztosan sokunknak vannak negatív tapasztalatai, ezért arra is kíváncsiak voltunk, hogy pontosan mennyi idő alatt varázsolja otthonunkba a medencéket az említett áruház. Mint Imrétől megtudtuk, ez függ attól, hogy a medencét hol és milyen környezetben képzeli el a tulajdonosa, ennek megtervezése vehet több időt igénybe, magához a medence megépítéséhez mindössze két hétre van szükségük. Mindezek mellett sok más hasonló céggel ellentétben nem alvállalkozókkal, hanem saját emberekkel dolgoznak, ráadásul külön-külön csapatuk van a

  • betonszerkezet építésre
  • a fóliakészítésre
  • és a gépészeti szerelésre is.

A Medence Áruház kollégái természetesen nem csak azokat várják, akik épp most gondolkodnak medence építésben, hanem azokat is, akiknek már van: beüzemelésben és vegyszerezésben is segítenek! A Babócs Imrével készített beszélgetésünket, videós formában is mutatjuk:

A Medence Áruházat pedig itt találod:

Medence Áruház

Szeged, Gáz utca 1/B

Elérhetőség: (30) 742 7020

Email: [email protected]

Weboldal: medencearuhaz.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb