Szegedi Arcok

A Szeged365 leste Muráti Balázs minden lábnyomát, aki 4 napig gyalogolt, hogy elérje a Balatont

Muráti Balázst, a Bistorant vezetőjét a sport iránti szenvedély kissé elragadta, mikor 4 nap alatt a Balatonig gyalogolt egyedül. Ezután sem hagyott alább a tűz, hisz visszafelé biciklivel száguldott egészen Szegedig, mindössze egy nap alatt. Ezzel az elképesztő teljesítménnyel nem csupán saját határait feszegette, hanem üzent a világnak, hogy a sport és az aktív életmód igenis mindenkinek való, lehetetlenek pedig nincsenek! 

Az út során a Szeged365 szerkesztősége folyamatosan követte Balázst, dokumentálva minden lépését és élményét. A végén, egy exkluzív interjúban beszélt a hajtóerőről, ami mögötte állt, valamint arról, hogy miért vállalta ezt az egyedi kihívást. Célja nem csupán az volt, hogy bebizonyítsa a fizikai állóképességét, hanem, hogy inspiráljon másokat arra, hogy merjenek álmodni és használják ki az élet minden lehetőségét.

Muráti Balázs nem csupán az aktív életmód híve, de egyben a Bistorant elkötelezett vezetője is. Nemrégiben közreműködött egy különleges projektben Kis Mátéval, az IBO nemzetközi nagyközépsúlyú és korábbi WBO bajnokkal, hogy létrehozzák Szeged egyik legegészségesebb menüjét. A közös munka eredményeként született meg a fitt menü, ami egyszerre ízletes és tápláló, tökéletesen megfelelve mindenki igényeinek és étrendjének.

Írtunk róla korábban, hogy Balázs március 3-án vasárnap indult útnak gyalog és csütörtökön hajnali kettőkor ért célba, és összesen 301 000 lépést tett meg Szegedtől a Balatonig.

Azóta egy saját oldalt is elindított www.balazstura.hu néven, amelyen folyamatosan publikálja a különböző túrákra való felkészüléseket és az ezeken szerezett élményeket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb