Mindenmás

A hónap ingatlana a Szeged365-ön: frissen felújított, 100 négyzetméter alapterületű családi ház Tápé szívében, egy csomó extrával

Vadonatúj cikksorozatunk második részével jelentkezünk, melyben havi szinten hozzuk el nektek a város leggyönyörűbb eladásra kínált ingatlanjait, egyenesen a Használtingatlan Szeged jóvoltából. Ezúttal egy frissen felújított, 100 négyzetméter alapterületű ingatlant hoztunk bemutatásra, a város egyik legközkedveltebb részén, Tápé szívében, csendes környezetben.

Villámgyorsan szaladt el egy újabb hónap, ami azt jelenti, hogy érkezünk március hónap ingatlanjával a Szeged365-ön: ezúttal egy 100 négyzetméter alapterületű, pazarul felújított családi házat mutatunk be a város egyik legélhetőbb részén. A költő utcában található földszintes ingatlan mindössze pár percre található a Tisza partjától, csendes környezetben, Tápé szívében. A családi ház magasan felszerelt, találsz benne többek között:

  • 3 hálószobát
  • 2 fürdőszobát
  • és vadonatúj konyhabútort is.

A mutatós családi ház modernizált energiafelhasználással, H tarifás villanyórával, új fűtési rendszerrel és dupla klímával van ellátva, már csak az új tulajdonosára vár. A házat mutatjuk képes és videós formában is, íme:

Most pedig velünk közösen járhatjátok be:

Ha megtetszett, hívd a Használtingatlan Szeged csapatát ezen a telefonszámon: +36 70 425 1500! Még több infót az ingatlanról ITT találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb