Mindenmás

Mire számíthatott az, aki az utolsó pillanatra hagyta a bevásárlást? Húsvéti árak a Mars téri piacon

Szombaton még javában nyüzsgött a tömeg Szegeden, a Mars téri piacon, hiszen előfordulhat sokunkkal, hogy az utolsó pillanatban van lehetőségünk beszerezni, ami még hiányzik a húsvéti készülődéshez. Mire számíthatott az, aki tegnap intézte a bevásárlást?

Volt, aki 120 forintért árulta a tojást, de néhány pulttal arrébb már nem darabár volt kiírva: 800 forintért lehetett venni egy egész dobozzal. A vöröshagymának 550 volt kilója, ugyanennyi burgonyáért csak 350 forintot kellett adni, a répa 400-ért, a retek feleannyiért volt vihető.

A paprika viszont kifejezetten drága volt, a jobb fajtákból 1500–1900-at is elkértek egy kilóért. Aki viszont beérte kevésbé szép darabokkal, akciósan 300 forintért vihette a kaliforniait.

MI VOLT A HELYZET A SONKÁKKAL?

A kötözött sonka továbbra sem sorolható az olcsó mulatságok közé, 4900-at kellett adni egy kilóért. A házi kolbászt is hasonló áron lehetett beszerezni, 4500–4900-ért volt a csípős és a csemege, míg ugyanannál az árusnál a szalámi mindkét fajtájának kilója 5900 forintba került – írja a Telex.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb