Szegedi Arcok

Le a kalappal: szegedi zeneszerző szerezte Beyoncé egyik új dalát – mutatjuk, melyiket!

Szegedi zeneszerző szerezte Beyoncé egyik új dalát. Redenczki Dominik több éve dolgozik együtt D.A. Got That Dope amerikai producerrel a Warner Chappell Music berkein belül. A zeneszerző szegedi lakásán komponál, tehetsége pedig Beyoncénak is feltűnt.

Az énekesnő március 29-én adta ki új albumát, a Cowboy Cartert, amelyen a Tyrant című szám zenéjét, dallamát Redenczki Dominik szerezte. Mint a Rádió 88-nak elmondta, ő is az album megjelenésének pillanatában tudta meg a hírt, aminek nagyon örült. Szívből gratulálunk, le a kalappal!

EZ A NYOLCADIK STÚDIÓALBUM

Az album az énekesnő nyolcadik stúdióalbuma, amely egy több műfajon átívelő főhajtás az amerikai countrykultúra előtt. A 27 nótát tartalmazó korong a sikeres dupla kislemez, a Texas Hold ’Em és a 16 carriages február 11-i, Super Bowl vasárnapi bemutatkozását követte. A Cowboy Carter – Act II egyfajta folytatása a Renaissance Act I albumnak, amely 2022-ben jelent meg. Az album azon hangzások bőségszaruja, amelyet Beyoncé szeret, és amelyeket felcseperedve hallgatott a Houston Rodeóba történő látogatásai, illetve későbbi fellépései között – country, eredeti rhythm & blues, blues, zydeco és fekete folk.

Forrás: Beyoncé/Instagram

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb