Mindenmás

Nagy a baj a REÖK Palotánál: éppen küzdenek a mentők egy férfi életéért (frissítve)

Kint van a mentő, újraélesztenek egy férfit a REÖK Palotánál lévő villamos megállóban – jelezte pénteken délután 14 óra után nem sokkal Mária olvasónk. Egy másik olvasónk, Eszter beszámolója szerint régóta küzdenek a férfi életéért, akivel egy kisfiú is lehetett.

Őszintén reméljük, hogy sikerül megmenteni a férfi életét! Érdeklődtünk a történtekről az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezeténél, amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE: VISSZAFORDÍTJÁK A FORGALMAT

Az SZKT azt közölte, hogy a történtek miatt az Anna kút-Vadaspark vá./Fonógyári út között pótlóbuszok közlekednek. Anna-kút – Tarján között visszafordítják a forgalmat, így a 3/3F-es villamos Tarjántól Anna-kútig közlekedik. Az Anna-kút és Vadaspark/Fonógyári út között villamospótló autóbuszok közlekednek. A 8-as és 10-es trolibuszok a Bercsényi utcában fordulnak vissza. Előreláthatólag 10-15 perces vonali késések várhatóak.

FRISSÍTVE: SIKERREL JÁRT AZ ÚJRAÉLESZTÉS

Cikkünk megjelenését követően válaszolt megkeresésünkre az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezete is. Hangai József azt írta, hogy: “az esetbe belefutott egy mentőgépkocsink, ők kezdték meg az állapotfelmérést és késlekedés nélkül az újraélesztést.Mentésirányításunk egy mentőorvosi kocsit is riasztott a helyszínre, akikkel emelt szinten folytatódott az újraélesztés, ami sikerre vezetett. Bajtársaim a beteget kórházba szállították.”

Gratulálunk a mentésben részvevőknek, és azoknak is, akik segítettek! A betegnek pedig mielőbbi felépülést!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb