Mindenmás

Nem volt jó ötlet: jogosítvány nélkül, piásan vezetett, sőt, még a céges autót is engedély nélkül vitte el egy domaszéki férfi

Sorjázta a szabálysértéseket egy férfi a vármegyénkben. Mint a rendőrségtől megtudtuk, a tulajdonos engedélye nélkül vitte el a céges autót, melyet jogosítvány nélkül, ittasan vezetett a domaszéki férfi. Az ügyben indult nyomozás most zárult le.

A közlemény szerint a rendőrök Röszkén igazoltattak egy 28 éves járművezetőt még 2024. január 12-én este. Az ellenőrzés során megállapították, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel, az autót pedig a tulajdonos engedélye nélkül használta, és az alkoholszonda is pozitív eredményt mutatott.

ELŐÁLLÍTOTTÁK A SZEGEDI RENDŐRKAPITÁNYSÁGON

A férfit előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, engedély nélküli vezetés szabálysértés, jármű önkényes elvétele és ittas járművezetés bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás, melyet a rendőrök lezártak, és az ügy iratait megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb