Mindenmás

Ismét az M5: lángol egy teherautó rakománya Csengelénél, 3 település tűzoltói vonultak ki a helyszínre (frissítve)

A korábbi baleset után most tűzeset is akadt az M5-ösön, ugyanis 10 óra előtt nem sokkal kigyulladt egy teherautó a sztráda Budapest felé vezető oldalán, Csengele közelében, a 128. kilométernél – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől. A jármű vontatmányán lévő rakomány ég.

A kisteleki, a kiskunfélegyházi és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók oltják a lángokat.

FRISSÍTVE: ELOLTOTTÁK A LÁNGOKAT

Eloltották a lángokat az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Csengele közelében, ahol kigyulladt egy teherautó préselt kartonpapírbálákból álló rakománya – írja a frissített közleményében a katasztrófavédelem. Mint kiemelték, a tüzet a kisteleki, a kiskunfélegyházi és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók fékezték meg. A szállítmányt erőgéppel lepakolják, és az egységek megszüntetik a még meglévő izzásokat. A munkálatokat a Csongrád-Csanád vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Az érintett sztrádaszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

A korábbi balesetről itt írtunk:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb