Mindenmás

300 millió forintnyi drogot tárolt autójában egy szegedi férfi, a mélygarázsból “szolgálta ki” az ügyfeleit

Vádat emeltek egy szegedi kábítószer-kereskedővel szemben, aki egy mélygarázsban leparkolt autójából szolgálta ki az ügyfeleket. Elfogásakor több mint 300 millió forint értékű drog volt a járműben – tájékoztatott a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

Szanka Ferenc közölte, a letartóztatásban lévő, többszörös visszaeső férfi – a vádirat szerint – kábítószer-kereskedelemből fedezte megélhetését. Egy szegedi társasházban bérelt helyet egy mélygarázsban, ott leparkolt egy autót és abban tárolta az anyagot, onnan vette magához az aktuálisan eladásra szánt mennyiséget.

KOKAINT, TABLETTÁKAT ÉS MARIHUÁNÁT IS TALÁLTAK NÁLA

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2022. december 29-én egy ilyen alkalommal ütöttek rajta. A garázsban a rendőrök több ezer kábítószer-tartalmú tablettát, csaknem öt kilogramm marihuánát, több száz gramm kokaint, kábítószer csomagolásához szükséges anyagokat, mérleget találtak. A drogok piaci értéke meghaladta a 300 millió forintot.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb