MindenmásVideo365

A Szeged Nova 500 db biciklit sorsol ki a szegediek között, legyél köztük te is!

Elképesztő iramot diktál a Szeged Nova: 2015-2016-ban, az év bolt díja és a világbajnok pizzák után, most ajándék bicikliket osztogatnak Szegeden a fenntarthatóság nevében. Nem is akármennyit, 500 darabot nyerhetnek a szegediek! Az akcióról mi is értesültünk és természetesen most sem hagyhattunk videó nélkül Titeket. Az egyik paripát még egy próbakörre is elvittük.

Pontosan tudjátok, hogy autóval a belvárosban kész káosz, se parkoló, se idegzet nincs, hogy elnyaljunk egy jó fagylaltot. Aki tapasztalta, az tudja, hogy kerékpárral sokkal gyorsabb és még a parkolásért sem kell fizetni. De legyünk őszinték: Szeged egy igazi bicikliző főváros, nem véletlenül kapja egymás után a kerékpáros kitüntetéseket, vagy a ZÖLD jelzőt! A Szeged Nova is elkötelezett a fenntartható közlekedés mellett, éppen ezért 500 vatta új kerékpárt sorsol ki a szegediek között.

Ahhoz, hogy tiéd lehessen a 500 kerékpár egyike, nincs más dolgod, mint a promóció időtartama alatt legalább egyszer vásárolni 5000 Ft értékben, majd fizetéskor használni a PontMaster kártyádat. A nyereményjáték egészen május 6-ig tart, de érdemes sietni, hiszen minden újabb 5000-ft feletti vásárlás egy újabb esélyt jelent.

A Príma áruházak mindegyikében vásárolhatsz, akár a Szőregi úton, akár a Cédrus Ligetben, vagy esetleg az 5-ösön. A PontMaster legyen a zsebedben és érd el az 5000 Ft-ot a vásárlásod során.


Az akció részleteit itt nézheted meg:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb