Szegedi Arcok

,,Beülök a kocsiba, a gázra lépek, pár perc alatt a címre is érek” – zseniális himnuszt írt a Tempó Taxinak a szegedi rapper Kiss Tamás, az alkotás most teljes egészében megjelent

Szokásunkhoz híven rendre beülünk a város legkomolyabb múlttal büszkélkedő taxitársaságának autójába. A Tempó Taxi hátsó ülésén interjúztunk már olyan népszerű szegediekkel, mint Rokszin Richárd transzplantációs sebész, vagy éppen Germán Tamás, a Szeged-Csanád GA egykori játékosa, jelenlegi csapatmenedzsere. Nemrégiben Kiss Tamás, szegedi rapper és influenszer volt az útitársunk, aki az egyenesen a Tempó Taxinak írt muzsikájából már akkor mutatott egy kis szösszenetet, most viszont eljött az idő: megjelent a teljes verzió is.

,,Beülök a kocsiba, a gázra lépek, pár perc alatt a címre is érek” – csak egy rövid részlet abból a zseniális rapszámból, amit Kiss Tamás szegedi influenszer írt, ebből jött létre a város ikonikus taxitársaságának, a Tempó Taxinak a himnusza. Kiss Tamást bizonyára nem kell már bemutatni a social médiában aktív közönségnek, a szegedi rapper a különböző foglalkozásokról írt számairól lett igazán híres a TikTok-on. A lassan már 100.000 követővel rendelkező rappernek most megjelent teljes egészében is a taxis szakmáról szóló zenéje, naná, hogy meg is mutatjuk:

Kiss Tamást korábban el is kísértük egy körre, ahol többek között arról is mesélt, hogyan és mikor kezdett bele a zenélésbe, itt megnézheted:

Ha megbízható, Szeged útjain sokat tapasztalt sofőrökre bíznád magad útjaid során, hívd a Tempó Taxit az alábbi elérhetőségen:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb