Szegedi ArcokVideo365

Elviszünk egy körre, a Tempó Taxival: Kiss Tamás, szegedi rapper volt az útitársunk, aki elhozta nekünk a taxisok új himnuszát

Ismét bepattantunk Szeged legnagyobb múlttal rendelkező, ikonikus taxitársaságának, a Tempó Taxinak autójába. Ezúttal utunk során Dr. Rokszin Richárd, szegedi transzplantációs sebész, a 2023-as év Legszegedibb Gyógyítója és Germán Tamás, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia volt labdarúgója, a klub jelenlegi csapatmenedzsere után Kiss Tamás, szegedi influenszer és rapper volt az útitársunk, aki megannyi foglalkozás szépségét és nehézségét megénekelte már, most pedig stílszerűen elhozta utazásunkra a taxisokhoz írt legújabb himnuszát.

Kiss Tamást biztosan nem kell bemutatni a közösségi média platformokon aktív közönségnek. A szegedi influenszer és rapper ugyanis nagy népszerűségnek örvend, több mint 93 ezer követőt számláló TikTok csatornájával. Nem véletlenül: Tamás ugyanis elképesztő sikert arat a különböző foglalkozások szépségeit és nehézségeit megéneklő rap számaival: a buszsofőrökről szóló himnusz már 1,4 millió látogatottságnál jár, őt követő szorosan mögötte 1,2 millióval a traktorosokhoz címzett, és a hegesztő szakmáról szóló darab.

UTUNK SORÁN DEBÜTÁLT A TAXISOK ÚJ HIMNUSZA

Tamás ugyanakkor már rappelt rendőrökről, tűzoltókról, de még hentesekről is, most pedig utunk során debütált a taxisokhoz írt új himnusza, melyről Dabis Zoltán, a Tempó Taxi sokat tapasztalt sofőrje úgy nyilatkozott: Tamás szövege teljesen betalált, minden szava tükrözi a taxisok nap, mint nap munka közben átélt élményeit, “benne van a szakma minden szépsége” – vélekedett Zoltán.

Nem is csigázunk tovább titeket, hallgassátok meg videónkban a szóban forgó rap számot, miközben Tamás beavat bennetek abba, hogyan is születnek a foglalkozásokról szóló videói:

Ha pedig megbízható, Szeged útjain sokat tapasztalt sofőrökre bíznád magad útjaid során, hívd a Tempó Taxit az alábbi elérhetőségen:

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb