KikapcsVideo365

Lenyűgöző Cseh Tamás est a Docpiano-nál: Különleges pillanatok és csodálatos művészet a Napfény Műteremben

A Napfény Műteremben a hétfők egészen biztos, hogy kultúrában utaznak. Már, már megszokott, hogy szeged belvárosában a mediterrán teraszon, exkluzív események születnek, de hogy a hétfők ilyen kapósak, azt nem sejtettük. A Docpiano Band premier előtti adása teltházzal sepert végig Szegeden. Óriás sikere volt a Közös Nevezőnek, vagyis a Cseh Tamás daloknak. A közönség tapsolt, énekelt, és természetesen mi sem maradhattunk le a vacsoraestről. Exkluzív felvételeket mutatunk nektek! 

A fantasztikus hangulat és a fenséges vacsora mellett az este tetőpontja, amikor megcsodálhattuk Cseh Tamás Mambó magnóját, amelyet Cseh Tamás özvegye, Császár Bíró Éva ajándékozott az esemény szervezőinek. Ez az igazi kincs, egy csoda relikvia, amely még tovább emelte az est varázsát és jelentőségét.

A Napfény Műterem tovább szárnyal, nem áll le a kultúr-estekkel! Kedden Lukács Sándor érkezik az Ikonok a Napfényben sorozat következő állomására, amelyre már minden jegy elkelt. Májusban sem kell csüggedni, hiszen Klem Viktor újra ellátogat hozzánk, hogy további felejthetetlen élményeket nyújtson.

Ha te is részt szeretnél venni ezeken a különleges eseményeken, ne habozz, és foglald le jegyed időben! A Napfény Műterem mindig a legjobbat kínálja a zene és művészet szerelmeseinek, és garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagítja vendégeit. Ne hagyja ki!
Cím: Szeged, Széchenyi tér 2/A, 6720
Telefonszám: 06 30 952 6500

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb