Mindenmás

Videón, a szegedi trafikrablás! Arcát eltakarva, egy pisztoly utánzattal a kezében rabolta ki a trafikot a férfi, most vádat emeltek ellene

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki arcát eltakarva, egy pisztoly utánzattal a kezében rabolt ki 2022. tavaszán egy szegedi trafikot – közölte az ügyészség szerdán.

Mint kiemelték, a vádirat szerint a vádlott 2022. március 30-án, 21 órakor, egy pisztolynak látszó tárggyal a kezében nyitott be az egyik szegedi dohányboltba. Az üzletben egyedül tartózkodó eladót többször a bevétel átadására szólította fel, és eközben úgy csinált, mint aki a fegyvert csőre tölti. A nő azonban a pánikgombot nyomta meg, majd szembeszállt a férfival, akinek így is sikerült 40.000 forint készpénzzel az üzletből elmenekülnie.

TÖBBSZÖRÖSEN BÜNTETETT ELŐÉLETŰ A RABLÓ

A többszörösen büntetett előéletű vádlottat a járási ügyészség fegyveresen elkövetett rablás bűntettével vádolja. Vádiratában az ügyészség vele szemben beismerés esetére 8 év 6 hónap fegyház kiszabását indítványozta. A vádemeléskor más ügyben kiszabott szabadságvesztését töltő terhelt bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Az üzlet biztonsági kamerái felvételt is készítettek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb