Mindenmás

Különös durrogás tartotta ébren a szegedieket az éjszaka, a város számos területén hallani lehetett (frissítve)

Mi puffog Tarjánban? Nem, nem tűzijáték… Hébe-hóba, néha sűrűbben, de órák óta hallgatom, nagyon hangos, biztos hallja más is – hívta fel a figyelmet egy tag a SZEGEDEN láttam és hallottam nevű Facebook csoportba még az éjszaka, majd olvasóink is jelezték, hogy durrogást hallottak a környéken.

“Mi volt egész éjjel az a durrogás, puffogás? Rókuson lakunk, ott hallottuk, hajnalig. Mint a lövések” – érdeklődött Szilvia olvasónk. Mint kiderült, a furcsa hangokat hallották:

  • Tarjánban,
  • Rókuson,
  • és még Makkosházán is.

A poszt alatt az egyik hozzászóló szerint hangbomba lehetett, vagyis vadriasztó az állatok ellen. Az egyik kutyasétáltató meg is riadt a hangok hallatán. Érdeklődtünk a vármegyei katasztrófavédelemnél, hogy tudnak-e az esetről. Tőlük azt a választ kaptuk, hogy nem érkezett bejelentés a különös, és ezek szerint igen hangos durrogásról. A rendőrségnél is érdeklődtünk, amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE: A RENDŐRSÉGHEZ NEM ÉRKEZETT EZZEL KAPCSOLATOS BEJELENTÉS

Mint megkeresésünkre a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság válaszlevelében írta, a történtekkel kapcsolatban nem érkezett bejelentés hozzájuk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb