Kikapcs

Huuu ez betalált! Bulanga Party tombolt a Hungiban szombat este!

Egyetlen szó, amit ha a szegedi fiatalok meghallanak, tutira beindulnak: BULANGA! Szeged egyik legforróbb bulihelyszíne, a Hungi, újra megnyitotta kapuit a hétvégi bulangások előtt. Az éjszaka igazi főszereplője szokásos mondatával érkezett: Ha Bulanga van, ott a helyem!

Már nyitáskor rengetegen voltak, a bárpult pedig szó szerint dugig volt. A Hungi a Bulanga Party-val újra bebizonyította, miért a szegedi fiatalok legfőbb választása. A Bulanga futótűzként robbant be az éjszaka világába, mára már mindenkit utolért! De miért?

A Bulanga nem csak egy ital, egy igazi életérzés a fiatalok számára, ami összekapcsolja őket, és együtt élik át a felhőtlen szórakozás minden apró részletét.
A táncparketten nem is volt hiány az energiától duzzadó pillanatokból, és a zene csak tovább gerjesztette a buli lángját. DJ Novák intézte a szárnyalást! 

Ha lemaradtál a hétvégi partiról, ne aggódj! A következő buli már készül, és mindenkit szeretettel vár, hogy részese legyen a szórakozásnak és az éjszakai kalandoknak. Addig is csekkold a féktelen pillanatokat a Hungiból!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb