Mindenmás

Orbitális balhé volt Szeged belvárosában: két társaság rontott egymásnak, újabb részletekkel mutatjuk miért szabadultak el az indulatok

Tegnap olvasónktól kaptunk egy jó pár beszédes fotót, amin az látszik, hogy több rendőr is intézkedik a belvárosban, a Tisza Lajos körút és az Attila utca sarkán. Úgy tűnt, nagyon elszabadulhattak az indulatok, ha ennyi rendőr vonult ki. Újabb részletek derültek ki a filmbeli jelenetről, olvasónk számolt be róla.

EGY KOCCANÁS ROBBANTOTTA KI A BALHÉT, EGY OLVASÓI INFORMÁCIÓ SZERINT

Egyik olvasónktól megtudtuk, hogy a szitu elején két autó koccant össze, jöttek a rendőrök és megkezdték a szokásos helyszínelést. Ezután nem sokkal kezdett elszabadulni a pokol, verekedés tört ki.

EGY OTTANI ÉPÜLETBŐL, FELDÚLTAN EGY VEREKEDŐ TÁRSASÁG RONTOTT KI

Egy kisebb harc keletkezett, ugyanis többen verekedni kezdtek, ekkor hívtak erősítést a balhéhoz. Azért ez elég durva, reméljük senkinek nem esett baja. Elképesztő, hogy mit tud okozni egy koccanás Szegeden.

EGY MÁSIK OLVASÓNK IS LÁTTA AZ ESETET

Neki azt tűnt fel, hogy mennyi rendőrautó van egy helyen. Annyit látott, hogy egy baseball sapkás személlyel beszélgetnek a rendőrök, egy épület kapualjában. Néhány pillanattal később elhúzott mellette, a baseball sapkás csávó egy kis mini Cooperrel, a Kossuth Lajos sugárúton. Rejtélyes, hogy hogyan jutott el ilyen gyorsan a Tisza Lajosról a Kossuth Lajosra, dühében jó gyorsan száguldozhatott, végig konkrétan az egész belvároson.

Fotók: olvasói fotók, köszönjük szépen!


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb