Sport

Giga-házibuli, sportos verzióban: telt házzal döngött a Global Fitness első spinning partyja, ahol két és fél órán át tekertek talpig hófehérben

Pörgősen indult a vasárnap a Makkosházi körúton, a Global Fitness Szeged ugyanis egy óriási white partyval rúgta be az ajtót: 50-en tekertek Magyarország legnagyobb spinning termében, zúzós kis techno himnuszokra. Az eseményen mi is ott voltunk, természetesen kamerával a kezünkben, úgyhogy most megpróbáljuk átadni azt az eufórikus hangulatot, amit a teremben tapasztaltunk.

Nagy dobással készült április utolsó előtti hétvégéjére a Global Fitness Szeged, ugyanis vasárnap reggelre megszervezték az első spinning partyjukat. Teljesen megtelt a termük, 50 ember tekert fenomenális hangulatban, két és fél órán keresztül, talpig hófehérben. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a vasárnap reggel lelkesen spinningelő szegediek nagyjából 2-3 napnyi kardiót nyomtak le előre, mindezt hatalmas mosollyal az arcukon.

HATALMASAT MENT AZ ELSŐ WHITE PARTY A GLOBAL FITNESSBEN

A maratoni spinning óra után a két szervezőt, Lázár Edinát és Kecskés Istvánt is elcsíptük egy rövid interjúra. Mint elmondták, egy kicsit izgultak az első white party kapcsán, egyben borzasztóan várták az vasárnap reggeli tekerést. Hozzátették, a hangulat fantasztikus volt, minden vendégük lelkesen tekerte végig a két és fél órát, ezért egy titkot is elárultak nekünk: már tervezik a következő felvonást a maratoni spinning órát illetően. Az eseményről érkezünk egy Szeged365 aftermovie-val is, mutatjuk:

Az edzőtermet itt találod:

Global Fitness

Szeged, Makkosházi krt. 1

+36 20 262 8141

[email protected]

Nyitvatartás H-V 5:30-23:00

szegedfitness.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb