Sport

Szép volt fiúk! A Szeged a Győr otthonából hozta el a három pontot, így közelebb kerültünk a feljutáshoz

Az NB I felé tartó csapatunk egy lépéssel közelebb került álmához a Győr legyőzésével. Így az NBII -ben pontban utolértük a Győrt!

A szombat esti NB II-es fordulóban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia megmutatta, hogy miért számítanak ők is az élmezőny tagjainak. Az ETO Parkban arattak fontos győzelmet, melynek köszönhetően most már holtversenyben állnak az ETO-val. A mérkőzés hőse Papp Áron volt, akinek remek találata döntötte el a meccset.

A játék kezdetétől fogva érezhető volt a feszültség a levegőben. Az ETO birtokolta többet a labdát, de a Szeged védelme kiválóan állt ellen az offenzív kísérleteknek. Papp Áron és társai azonban minden adódó lehetőséget kihasználtak, és végül mi hagytuk el győztesen a pályát, ezzel nagy lépést téve a tabella élére való felzárkózás érdekében.

A mérkőzés legfontosabb momentuma Papp Áron gólja volt a 21. percben, ami után az ETO hiába próbálkozott, nem tudta áttörni a szegedi védelmet. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia ezzel bizonyította, hogy képesek nagy csapatokat is legyőzni idegenben, ami különösen fontos lehet a bajnokság hajrájában.

A statisztikák szerint a Szeged-Csanád Grosics Akadémia az egyik legjobban védekező csapat a ligában, hiszen mindössze 18 gólt kaptak a szezon során. Ez a teljesítmény kulcsfontosságú lehet a bajnokság további részében, különösen azokban a mérkőzésekben, ahol minden egyes pont aranyat ér.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb