SportVideo365

Ekkora motivációt se kaptunk még Szegeden az edzésre: JoerJunior a lemezeket, te pedig a súlyokat pakolgathatod a Global Fitness őrületes Gym Party-ján

Azoknak, akik otthonosan mozognak a szegedi és környéki éjszakában bizonyára ismerős JoerJunior, azaz Rácz Krisztián neve, hiszen a fiatal DJ zenéire valamennyien bulizhattunk már, sőt, az utóbbbi években az egész ország az ő mixeire pörög minden csütörtökön 11 órától a Rádió 1 World is Mine Radio Show-jában. A szegedi lemezlovas kétségtelenül felpörgetett életet él, aki éjszakáról éjszakára megalapozza a bulizók hangulatát, vetődjön bármerre is. Ilyen életforma mellett pedig elengedhetetlen, hogy az ember valahol igazán ki tudjon kapcsolni, találjon egy helyet, ahol nyugalom van és igazán otthon érezheti magát. JoerJunior ezt a helyet a szegedi Global Fitness-ben lelte meg, ahol e hét pénteken, április 26-án egy egészen egyedülálló est keretében, fergeteges, adrenalin növelő DJ szettjével pörköl oda, miközben ti a vasakat nyúzzátok!

AZ EDZÉS FIZIKAILAG ÉS MENTÁLISAN IS FELTÖLT

“Work Hard, Play Hard” – hangzik a péntek esti őrület igen beszédes mottója, amikor is este kilenc és éjfél között JoerJunior mixeire pakolgathatod a súlyokat, s dolgoztathatod meg minden izmodat a Global Fitness berkein belül. Nem véletlen, hogy JoerJunior a szegedi edzőterembe álmodta meg a bombasztikus estnek ígérkező eseményt, ugyanis a fiatal lemezlovas napjainak szerves részét képezi, hogy itt engedi ki a gőzt, s töltődik fel energiával. Mint mondta, erre nagy szüksége is van, hiszen hivatása megköveteli, hogy éjszaka legyen aktív, így felborult bioritmusát kicsit helyrebillentve nagyon sokat ad számára és tesz hozzá egészsége megőrzéséhez egy-egy edzés, fizikailag és mentálisan is.

ÉDESAPJA NYOMDOKAIBAN

Mint beavatott bennünket, ez az ő énideje, amikor kicsit magával foglalkozhat, elmélyedhet gondolataiban, a külvilágot kikapcsolva csak az edzésnek szentelheti idejét. JoerJunior már egészen gyermekkora óta DJ-nek készült, mondhatni a vérében van a zene keverése, ugyanis édesapja, Joer is ismert lemezlovas volt Szeged környékén, övé a Joerrecords, sőt azóta már klubtulajdonos is. Ennek ellenére óvta fiát, hogy a nyomdokaiba lépjen, hiszen ismerte a szakma árnyoldalát, mint például az állandó éjszakázást. JoerJuniort viszont addigra már megfertőzte ez a világ és nem is tudná elképzelni magát másik pályán.

“HOLNAP GLOBAL?”

A hírnév természetesen a Global Fitness-be is elkísérte, ahol időről időre felismerik őt a vendégek a szegedi éjszakából. Elárulta, az egyik buli alkalmával pedig, amikor a lemezeket pörgette, az egyik szintén a Global Fitness-ben edző bulizó feltartotta neki a mobilját, melynek kijelzőjén a következő kérdés szerepelt: “holnap, Global?” Akkor fogalmazódott meg benne az ötlet, hogy ötvözze két szenvedélyét, a zenélést és a testedzést egy őrületes estében. Így született meg a “Work Hard, Play Hard” – Gym Party Session ötlete.

A pénteki Gym Party részleteiről még többet megtudhatsz videónkból, melyben maga JoerJunior avat be bennünket, miért is tartja létfenntartó elemének az edzést és mire számíthatunk a Global Fitness első “Work Hard, Play Hard” – Gym Party Session partiján:

Ha kedvet kaptál az edzésre, miközben JoerJunior pörgeti a lemezeket, itt a helyed:

Global Fitness

Szeged, Makkosházi krt. 1

“Work Hard, Play Hard” – Gym Party Session

Időpont: 2024. április 26. péntek, 21:00 -24:00 óra között

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb