Szegedi Arcok

Hatalmas respect: vezetés közben lett rosszul egy buszsofőr Szegeden, majd villanyoszlopnak hajtott – a kollégái mentették meg az életét

Vezetés közben lett rosszul minden előzmény nélkül egy 65 év körüli buszsofőr, majd egy villanyoszlopnak hajtott Szegeden hajnalban. A busz nem szállított utasokat és bár a balesetet senki sem látta, a Volánbusz munkatársai, akik szintén ezen az útvonalon közlekedtek, észrevették a buszt és azonnal munkatársuk segítségére siettek – osztotta meg a nem mindennapi történetet az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán.

Mint kiderült, ezek után a kollegái kimentették a beteget a buszból, majd rögtön mentők segítségét kérték. “Mentésirányító bajtársunk utasításai szerint megvizsgálták a férfit, aki már nem lélegzett, így a telefonos instrukciók alapján megkezdték az újraélesztést és egymást váltva küzdöttek a beteg életéért. Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést, ami az időben érkezett segítségnek köszönhetően végül sikerre vezetett” – hangsúlyozták a posztban, majd hozzátették, hogy a férfit kritikus állapotban szállították kórházba a mentők.

Mielőbbi felépülést kívánunk a sofőrnek, az életmentésben résztvevőknek pedig gratulálunk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb