Mindenmás

Döbbenetes tragédia Szegeden: kettészakadt a Mercedes, ami a hídnak csapódott! (videó) (fotók)

Kedden este Szegeden, a Huszár Mátyás rakparton egy Mercedes a Belvárosi híd szegedi hídfőjének csapódott. A jármű kettészakadt, a sofőr súlyosan megsérült. A Szeged365 Family videókat és képeket is küldtek a helyszínről.

Információink szerint a helyszínre érkező mentők azonnal megkezdték a sofőr újraélesztését, írta meg nekünk András. Többen küldtetek nekünk képeket és videót is a tragédia utáni pillanatokról. Ezeken jól látszik, hogy nagyerőkkel vonultak ki a hatóságok, és teljesen le is zárták a Huszár Mátyás rakpartot.

A Szegedi Katasztrófavédelem még nem adott ki hivatalos közleményt, de az elérhető adatok szerint a baleset rendkívül súlyos. A sofőr állapota kritikus, és a Szeged365 Family helyszíni beszámolói szerint a helyszínen próbálták újraéleszteni. Fotók a helyszínről:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!  App Store: https://apple.co/3ZdLaYm Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ Kövessd a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalát is!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb