Mindenmás

Friss infó a súlyos balesetről! Válaszoltak a mentősök és a rendőrök is, kirepült a járműből a sofőr, mert nem volt becsatolva a biztonsági öve

Kedden este Szegeden, a Huszár Mátyás rakparton egy Mercedes a Belvárosi híd szegedi hídfőjének csapódott. A jármű kettészakadt, a sofőr súlyosan megsérült – írtuk meg korábban. Most kiderült, hogy a baleset kedden este 11 óra körül történt, és az autós a Novotel irányából haladt a Belvárosi híd felé, majd megcsúszott, mert nem az út és a látási viszonyoknak megfelelően közlekedett.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, hogy az ütközés következtében a sofőr sajnos kirepült a járműből, mert nem volt becsatolva a biztonsági öve. A rendőrség felhívta a figyelmet arra, hogy mennyire fontos a biztonsági öv használata.

KÓRHÁZBA SZÁLLÍTOTTÁK A SÉRTETTET

A baleset kapcsán érdeklődtünk az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezeténél, mint Hangai József írta: “Mentésirányításunk rohamkocsit riasztott a helyszínre. Bajtársaim egy férfit többszörös, súlyos sérülésekkel láttak el. A helyszíni beavatkozásokat követően kórházba szállították a sérültet.” Gyors felépülést kívánunk a sérültnek! Vigyázzatok magatokra!

A KATASZTRÓFAVÉDELEM IS MEGSZÓLALT

A katasztrófavédelem azt írja a balesetről, hogy: “hídpillérnek ütközött egy autó kedden este Szeged belvárosában, a Huszár Mátyás rakparton. Az autó az ütközés következtében kettészakadt, egyik fele az út közepén állt meg, másik fele az oldalfalhoz tapadt. A szegedi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével bontották le a pillér talapzatára szorult részeket. A sofőrt a mentők kórházba szállították.”  

Korábbi cikkünket itt találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb