GasztroVideo365

Kapca x Rézhárs Bisztró: az újítások mesterei a fenntartható gasztronómiában

A Kapca rákapcsolt! Most odapörkölnek kicsit! Az újraértelmezett étteremélmény és a fenntarthatóság úttörőjeként a Kapca x Rézhárs Bisztró egy új korszakot hoz el a gasztronómia világába. Beszélgettünk Balla Mátéval, a Kapca x Rézhárs Bisztró egyik tulajdonosával, hogy meséljen kicsit az újításokról és a fenntarthatóság fontosságról.

Az átalakulásuk kulcsa az, hogy a Kapca immár a Rézhárs Bisztróval összeolvadva egy helyen, egységes koncepció alatt működik. A Kapca már nemcsak a burgerekről szól, hanem kibővült egy sokoldalú bisztróval, ahol az ízek és az élmények találkoznak. A Rézhárs Bisztró nem csupán egy része a Kapcának, hanem egy teljes kulináris élmény, ahol a vendégek számára folyamatosan újítanak és fejlesztenek.

A fenntarthatóság elkötelezett híveiként a Kapca x Rézhárs Bisztró fontosnak tartja a környezetvédelmet és az egészséges életmódot. Ezért folyamatosan figyelnek arra, hogy szezonális és helyi alapanyagokból készítsék ételeiket, ami tükröződik az étlapon is, ami 2-3 havonta változik. A Balla testvérek alapvetése az, hogy minden az, AMI. Azaz, minden alapanyagból a legmagasabb minőséget kínálják, és előszeretettel vásárolnak regionális termelőktől.

Az új irányba való elindulás jegyében örömmel jelentik be, hogy egy kétszemélyes vacsorára valaki a vendégük lesz! Csatlakozz hozzájuk a Facebook oldalunkon és kommentelj a poszt alá, hogy részt vegyél a sorsoláson, és te is átélhesd ezt az új gasztronómiai élményt, amit csak a Kapca x Rézhárs Bisztró kínálhat.


Cím: Szeged, Rákóczi u. 1, 6725
Telefonszám: 06 20 530 7451

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb