Gasztro

Visszaszámlálás indul: már csak keddig viszi ki házhozszállítási díj nélkül a rendelésed a Trója Ételbár, ahol még egy nyereményjáték is pörög jelenleg

Igazán nagyvonalú a Trója Ételbár csapata ebben a hónapban: április végéig házhozszállítási díj nélkül viszik ki a rendelésed, amennyiben az legalább egy Trója pizzát tartalmaz. Ez még nem minden, ugyanis egy másik nyereményjáték is pörög jelenleg a Kölcsey utcában található étteremnél, ahol pedig két ízletes Trója pizza a tét, amit természetesen nem ők, hanem majd a győztes választhat ki.

Kedvezmény cunamival telik az április a város egyik kedvenc mediterrán éttermében, a Trója Ételbár futárjai ugyanis egészen a hónap végéig villámgyorsan, házhozszállítási díj nélkül viszik ki a rendelésed, amennyiben az legalább egy Trója-féle pizzát tartalmaz. A közel-keleti vonalon abszolút élen járó étteremnél itt még nem ér véget a kedvezmények sora: egy nyereményjáték is fut az oldalukon jelenleg, ahol mindössze annyi dolgod van, hogy megállítsd a pizza alakú szerencsekereküket a nyerő szelvénynél. Ha sikerült, fotózd le és a képet dobd be kommentben a poszt alá, a beküldők között pedig két fantasztikus Trója pizzát sorsolnak ki, amit a győztes választhat ki magának.

A házhozszállítási díjat a hónap utolsó napjáig, azaz jövőhét keddig engedik el, a pizzás nyereményjátékra pedig egészen péntekig nevezhetsz (illetve: kommentelhetsz), ugyanis péntek délben már sorsolják is a két Trója pizza büszke tulajdonosát!

Ha pedig megkívántad a mediterrán falatokat és elugranál a Trójába, mutatjuk, hol találod:

  • Trója Ételbár és Hummusz Terrace
  • Szeged, Kölcsey utca 4.
  • +3630 627 9056
  • Rendelés, online, ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb