Mindenmás

Éjjel kellett menteni Szegeden: egy idős férfi került bajba a hetedik emeleti lakásában, a tűzoltókat is riasztották a helyszínre

Gondosóráról érkezett jelzés szerda éjjel a szegedi főügyeletre – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csütörtöki összesítőjéből. Mint kiderült, egy idős férfi elesett a lakásában, és önerejéből nem tudott talpra állni.

A közlemény szerint a szegedi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal befeszítették a hetedik emeleti lakás ajtaját, majd a sérültet átadták a mentők munkatársainak. 

FÁBIÁNSEBESTYÉNEN IS VOLT MUNKA

A katasztrófavédelem azt is kiemelte, hogy korom izzott egy fábiánsebestyéni családi ház kéményében szerdán. Este érkezett a lakossági bejelentés, melyet követően a szentesi hivatásos és a település önkéntes tűzoltói érkeztek a helyszínre. Hőkamerával vizsgálták át az épületet, majd értesítették a kéményseprőket.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb