GasztroVideo365

A Pick Szeged játékosai is az A2 Gastro Caffé-t választják! Mutatjuk, miért…

Az A2 Gastro Caffé egy tipikus szegedi életstílus, ahol az ízek és a hangulat egyesülnek, hogy őszinte élményeket teremtsenek. Ezt vallják a Pick Szeged játékosai is! Legalábbis két kirobbanó energiával teli tehetsége biztosan! Emil Kheri Imsgard és Szilágyi Benjamin vártak minket, akik megosztották velünk a szenvedélyüket az A2 iránt.

Emil, aki a frissítő koktélok elkötelezett rajongója, lelkesen mesélt az A2 lenyűgöző ételeiről, a kávé csodálatos világáról és a hely atmoszférájáról. Víg kedvűen megjegyezte azért azt is, hogy az A2-ben a legjobb a Mimóza koktél, nekünk pedig muszáj volt megkóstolnunk!

Benjamin, aki a különleges kávék és borok szerelmese, elárulta, hogy az A2 nem csupán egy hely számára – ez az ő élete része. Hisz Szegeden kezdte el a kézilabdázást, itt írta alá az első szerződését, és kávézási rutinja a meccsek előtt már kihagyhatatlan. Benjamin kiemelte az A2 kávéinak változatosságát és minőségét, valamint azt, hogy itt mindenki megtalálja a kedvére valót, legyen szó sötét vagy világos pörkölésű kávéról. Neki a sötét a favorit, tette hozzá, mármint, ami a kávét illeti. A hétköznapokon a diétájára nagyon ügyel, de hétvégén szívesen “bűnözik” a párjával, és együtt ízlelgetik az A2 bundáskenyér választékát.

Az A2-be május 11-én érkezik egy előadás Kaló Imrével, az ikonikus borásszal, akinek a boraival való találkozás rendkívüli ritkaságnak számít. Imre boraihoz hozzájutni kihívás, hiszen nála csak a minőség számít, és sosem állít elő nagy tételben borokat. Benji titokzatosan megjegyezte, hogy talán még vele is összefuthatunk a különleges eseményen. A Szeged365 biztosan ott lesz

Szóval srácok, az tuti fix, hogy az A2 Gastro Caffé nem csak egy hely, hanem egy szegedi életstílus. Köszönjük Emilnek és Benjinek, hogy megosztották velünk a szenvedélyüket és élményeiket az A2-vel, és alig várjuk, hogy újra részesei lehessünk ennek a vibe-nak.
Cím: Szeged, Dáni u. 4, 6722
Telefonszám: (06 62) 269 824

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb