Mindenmás

Horror Szentesen: megszólalt a halottnak hitt nő – sokkot kapott a hírre, hogy őt ölték meg csütörtökön

Holtan találtak egy nőt csütörtökön délután Szentesen, a rendőrség vizsgálja a történteket – írtuk meg csütörtökön, majd az terjedt el a sajtóban, hogy egy végrehajtót késeltek meg. Az állítólagosan meggyilkolt végrehajtó most megszólalt, elmondta, hogy él és virul, sokkot kapott a hírre, hogy őt ölték meg csütörtökön.

AZ TERJEDT EL, HOGY A BÍRÓSÁGI VÉGREHAJTÓT ÖLTÉK MEG

Ha igaz a mondás, miszerint akinek halálhírét keltik, az sokáig él, akkor a szentesi bírósági végrehajtó örökéletű lesz. Haláláról még többen is beszámoltak, mely futótűzként terjedt el. Azt állították, hogy a nő a saját háza előtt gyilkosság áldozata lett, holott a tények az ellenkezőjét igazolják. Ugyanis a végrehajtó él, és megszólalt a Blikknek a rejtélyes történet kapcsán.

CÍMLAPOKRA KERÜLT, AMÍG DOLGOZOTT

Megdöbbenve értesültem az esetről, hogy engem tartanak a szentesi emberölés áldozatának. Az esetből annyi a valós, hogy az előtt a társasház előtt történt a gyilkosság, ahol az én irodám van. Délután négyig dolgoztam, ki se mentem az utcára, csak láttam, hogy a rendőrök helyszínelnek. Majd megdöbbenve tapasztaltam, hogy a rokonaim, barátaim keresnek telefonon, hogy címlapokra kerültem. Nem tudom, ki és hogyan hozta össze, hogy az irodám előtti esettel engem összekevertek, de nagyapám mondása jutott az eszembe: akinek éltében a halálhírét keltik, sokáig fog élni”  nyilatkozta a lapnak dr. Szénászki Tünde, akit összetörtek a neve kapcsán felmerült rémhírek.

EGY 40 ÉV KÖRÜLI NŐT KÉSELTEK MEG

A gyilkosság egyébként Szentesen a József Attila utcában történt, ahol egy 40 év körüli nőt késeltek meg, a körülményekről jelenleg nem tudni részleteket. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányág a nyomozásra való tekintettel nem árult el információt – emlékeztet az AC News.

Fotók: MTI/Donka Ferenc

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb