Mindenmás

Eltűnt egy szentesi férfi: a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Két nappal ezelőtt, április 25-én tűnt el egy 21 éves férfi, Szentesről. Kocsárdi Dávid Mihály a délelőtti órákban szentesi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a férfi megtalálásában.

MÉG 2 NAPJA TŰNT EL, ÁPRILIS 25-ÉN

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 21 éves férfi 2024. április 25-én a délelőtti órákban szentesi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról- írja a Police.hu.

EZEKRE A JELLEMZŐKRE KELL FIGYELNI A SZENTESI ÁLLAMPOLGÁROKNAK

  • Vékony testalkat.
  • Rövid, barna haj.
  • Ovális arc.

Kocsárdi Dávid Mihály eltűnésekor sötét melegítő nadrágot, fekete kapucnis pulóvert és vörös dzsekit viselt és egy fekete Neuzer férfi vázas kerékpárral közlekedett.

A Szentesi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Fotó: Police.hu.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb