Mindenmás

Halálos iramban, Vin Diesel nélkül: részegen kocsikázott, majd megpróbált elmenekült a rendőrök elől egy férfi, végül egy parkoló autónak ütközött

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki parkoló autónak ütközött a kocsival, majd futva próbált meg elmenekülni a rendőrök elől Szegeden. Mint kiderült, ittas volt és amikor elszaladt a baleset helyszínéről, meg sem győződött arról, hogy utasa megsérült-e.

A vádirat szerint az ittas állapotban gépkocsit vezető férfit még 2022. februárjában, röviddel éjfél után próbálták meg igazoltatni a rendőrök Újszegeden. A férfi nem állt meg, továbbhajtott át a Belvárosi hídon, majd a Tisza-parton menekült az őt üldöző rendőrök elől.

PARKOLÓ AUTÓNAK ÜTKÖZVE ÁLLT MEG

Mint kiderült, a férfi végül egy parkoló autónak ütközve állt meg, és a gépkocsiból kiugorva próbált meg elfutni, hátrahagyva utasát anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy segítségre szorul-e, megsérült-e a balesetben. A rendőröknek végül sikerült elfogniuk a férfit a közelben és előállították. A vádlott utasa a baleset következtében 8 napon belül gyógyulós sérüléseket szenvedett. Az ügyészség a vádlottat ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével és segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb