Mindenmás

Több mint egy hete tűnt el egy 60 éves férfi Újszegeden, azóta életjelet nem adott magáról – a rendőrök most segítséget kérnek a megtalálásában

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 60 éves férfi megtalálásában – tudtuk meg hétfőn a rendőrségtől. Mint kiemelték, a Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Bunford Zoltán eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 60 éves férfi 2024. április 21-én szegedi, Derkovits fasori lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb