MindenmásVideo365

Hamarosan újra itt a jó idő! Élvezd te is a szegedi napsugarakat a Bistorant teraszán!

A Bistorant étterem Szeged szívében, az Országos Éttermi Hét első helyezését követően, idén tavasszal is bebizonyította, hogy a szegedi gasztronómiai élet egyik legfényesebb csillaga! A DiningCity Étterem Hét prémium kategóriájában ezúttal a dobogó második fokát szerezte meg, amely büszkeségre ad okot mind a vendégeknek, mind pedig az étterem csapatának.

A Bistorant terasza tökéletes helyszín arra, hogy élvezzük a nyár kezdetének báját és melegségét. A Szeged365 már az elsők között birtokba vette ezt az idilli környezetet, ahol fantasztikus ételekkel és kényeztető környezettel várják vendégeiket. Az új nyári menük nem csupán az egészséges étkezés jegyében készültek, hanem azért is, hogy minden ínyenc igényét kielégítsék, ahol az ételek frissessége és kreativitása egyedi élménnyel szolgál.

Az étterem nem csupán a teraszáról híres! Különböző elegáns és modern kialakítású termek állnak rendelkezésre üzleti találkozókhoz, konferenciákhoz vagy bármilyen rendezvényhez. Professzionális kiszolgálással és rugalmas szolgáltatásokkal minden esemény tökéletes lebonyolítását garantálják. A Szeged365 csapatépítő vacsorája is a Bistorant falai között került megrendezésre, és fantasztikusan sikerült.

Ne habozz, és szervezd meg náluk az idei nyári eseményeidet, vagy egyszerűen csak élvezd a hangulatot a teraszon egy finom ebéd vagy vacsora mellett. A Bistorant mindig készen áll arra, hogy feledhetetlen élményekkel ajándékozzon meg téged vagy titeket.
Oroszlán u. 8, Szeged, Hungary
(30) 968 6686

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb