Mindenmás

Fast ‘n Furious Móravárosban: driftelők vették birtokba az egyik áruház parkolóját, de rendőreink is résen voltak (frissítve)

Vasárnap este nagyban ment a driftelés a móravárosi Tesco parkolójában, tudtuk meg Olvasónktól, Feritől. Mint írta, a benzingőz eregetésnek a rendőrök gyors feltűnése vetett véget, ugyanis kiszúrva a kerékcsikorgatásokat egy pillanat alatt felcsapták a kék lámpát, így gyorsan véget vetettek a hétvégi mókázásnak.

Nem ez volt az első ilyen eset az utóbbi időben: április elején rendőreink Algyőn csaptak le az illegális driftelőkre egy engedély nélküli rendezvényen. Ellenőrizték az ott parkoló és közlekedő autók műszaki állapotát és a sofőröket. Az összehangolt akcióban a rendőrök 155 főt igazoltattak, valamint 90 kocsit néztek át, amelyből 41-et engedély nélküli átalakítás és nem megfelelő műszaki állapot gyanúja miatt berendeltek járművizsgálatra.

A móravárosi, hétvégi drifteléssel kapcsolatban érdeklődtünk a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól, amint válaszuk megérkezik, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE: HIVATALOS BEJELENTÉS NEM ÉRKEZETT

Mint a a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre elmondta, az esettel kapcsolatban hivatalos bejelentés nem érkezett, valószínűleg jókor volt jó helyen a driftelőket igazoltató járőr.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb