Kikapcs

Naturtex termékek, díjmentes szállítással az ország egész területére? Pipa, az Álommanó Ágy- és Matracbolt egészen Anyák Napjáig elintézte

Nagyot durrant májusban az egy évvel ezelőtt Szegedre visszatérő Álommanó Ágy- és Matracbolt. A nagyvonalúság egyébként sem áll messze az alapító-tulajdonos Molnár Sándortól, aki a tavalyi évben azzal húzott nagyot, hogy továbbra is 2022-es áron kínálta a termékeit. Most, így április utolsó napján egy újabb zseniális kedvezménnyel rukkolt elő az Álommanó Ágy- és Matracbolt.

A fent említett dolog annyiban biztosan különb, hogy ezúttal nem csak a szegedieket, hanem az egész országot érinti. A 100%-ban szegedi, családi vállalkozás azt találta ki, hogy egész májusban, azaz holnaptól

az ország egész területére díjmentesen szállítanak ki minden egyes, tízből kilenc szegedi által biztosan ismert Naturtex-féle matracot.

A szintén szegedi székhelyű Naturtex Kft-t talán senkinek sem kell bemutatni, amellett, hogy a városban egyértelműen a paplanok, párnák, ágyneműhuzatok és törölközők szentélyének számítanak, nemrég a Szegedi Tudományegyetemmel közösen valósítottak meg egy kutatás-fejlesztést, de a rászorulókra is gondolnak, ezért tavaly karácsony előtt 100 db paplannal lepték meg a szegedi Máltai Szeretetszolgálatot. Elkötelezettek a sport mellett is, ezért a kosárlabda NBI-ben szereplő Szedeákot is támogatják január óta.

Noha az Álommanó fő profilja egyértelműen a matracok világa, a fentebb említett kedvezmény nem csak azokra, hanem bármilyen Naturtex termékre érvényes, a hónap végéig minden ilyet díjmentesen szállítanak az ország egész területére.

A szuper barátságos hangulatú üzlet hétfőtől péntekig 10 és 18, szombaton 9 és 13 óra között vár, ha telefonon érdeklődnél, hívd a +3670 / 337 – 9963 számot. Apropó, nemrég elkészült a vadonatúj Álommanó-webshop is, ha rendelni szeretnél, kattints IDE!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb