KikapcsVideo365

Szeged365 nagy vidámpark-teszt: pörögtünk, míg bele nem szédültünk, avagy kipróbáltuk a forgókat az Újszegedi Majálison

Félelmetes magasságok, összemosódó színek, őrületes adrenalin-löket. Így lehetne jellemezni a legjobban, milyen élményt nyújtanak a vidámparki elemek, melyek csak ránk várnak az Újszegedi Majálison. Nekünk sem kellett több, a Szeged365 csapata végigpróbálta mindet, s videós összeállításunkban most meg is mutatjuk nektek, milyen a világ az XXL-hinta tetejéről, vagy a Polip izgő-mozgó karjai között.

Hullámvasút, Polip, Brake Dance, XXL-hinta: első ránézésre azért nyeltünk egy nagyot, főleg az utóbbit elnézve, hogy biztos felkészültünk -e a szédületes magasságokra és vad pörgésekre. Azután kis bátorságot gyűjtve újra rájöttünk, amit gyerekként valamikor már nagyon jól tudtunk, a vidámpark egyszerűen jó móka!

A hullámvasút indulásnak tökéletes választás volt, ezt bátran ajánljuk bárkinek, hiszen meg sem remegtette a gyomrunkat, így rá tudtunk vele hangolódni a nagyobb kihívást ígérő forgókra. A Polip forgásai és az XXL-hinta magassága és sebessége már más tészta, itt már a földről szemlélve a vidámparki játékokat megremegett a lábunk, de meg kell hagyni, az élmény kihagyhatatlan! A klasszikus kedvenc, a dodzsem mindig felhőtlen szórakozás, s a sok magasban való forgás után a legjobb, hogy stabilan ülsz benne a föld közelében, semmi félelmetes magasság.

Szavak helyett mutatjuk is videónkban nektek, milyen is volt a nagy vidámpark tesztünk:

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb